Veranderen biedt kansen!

Monica van Dixhoorn
17 mei 2019

Veranderen is niet alleen maar kommer en kwel.
Het biedt ook kansen! Om nieuwe dingen te leren bijvoorbeeld.
Dat is niet alleen handig voor nu, maar ook voor later.
Want leren en jezelf ontwikkelen zijn eigenschappen die wendbaarheid vergroten.
En dat wordt steeds belangrijker.
Voor individuele medewerkers, teams en organisaties.

Ik zit in een beetje te ginnegappen tegen mezelf in de vlog camera. Het is namelijk iets heel nieuws wat ik doe sinds ik dit verandertraject ben begonnen. En aan de ene kant vind ik het nogal wat zo’n vlog, om het te doen en om jezelf zo neer te zetten en zichtbaar te maken. Aan de andere kant vind ik het ontzettend leuk om een boodschap over te dragen, om een verhaal te vertellen. Dat is ook mijn vak.

Het volggen brengt me dus twee dingen: ik leer iets nieuws, dat vind ik hartstikke leuk, en ik kan iets doen wat ik leuk vind om te doen.  Daar kan ik dus meer van doen als ik die vlogs inzet.

Dat was de boodschap voor deze keer: veranderen is niet alleen maar kommer en kwel.
Het brengt ook leuke dingen!

Ik ben heel benieuwd hoe jullie daar tegenaan kijken.
Laat het me weten in de comments!