Training Verandering de Baas

Verandering de baas!

Met een laagdrempelige, inspirerende training helpen we medewerkers op weg naar een toekomstbestendige mindset. Voor optimale impact is het advies deze training buiten de organisatie context te volgen.

Voor wie?
Voel jij ook de druk van (constante) veranderingen op je werk en de wereld om je heen? Zoals digitalisering, automatisering, robotisering en de impact die dat heeft?
Vraag je je af hoe je daar goed mee omgaat? Met minder stress en meer zelfvertrouwen, zodat je weer kansen en mogelijkheden gaat zien?
Dan is deze training iets voor jou!

In één dagdeel laten we je zien en ervaren hoe je grip houdt (of terugkrijgt) bij veranderingen en leren we je op een andere manier naar je situatie te kijken, zodat je rust en ruimte krijgt om stappen te zetten.

Voorafgaand aan de training vul je online de Veranderregie-scan in.
Aan de hand van de uitslag krijg je inzicht in jouw persoonlijkheid, de beleving van de huidige situatie en weet je waar voor jou mogelijke ontwikkelpunten liggen om ervoor te zorgen dat jij regie kunt voeren over de verandering waar je in zit.
Deze input neem je mee in de training voor een grotere impact.

Duur: 1 dagdeel
Waar: Goed bereikbare en inspirerende locatie in Amsterdam
Kosten: € 225,- exclusief btw (kennismakingstarief)
De kosten zijn inclusief een online test: de Veranderregie-scan* 
Maximaal aantal deelnemers:
 10
Trainers:
Pam de Wit, Senior Loopbaancoach & trainer
Monica van Dixhoorn, Veranderkundige en eigenaar Branie

Training: Verandering de baas (Online)

  • Op dit moment maken we deze training geschikt voor online deelname. Laat je gegevens achter en we informeren je direct zodra de training beschikbaar is.